Fotomatrix – Accepted

“I’m going to show these people what you don’t want them to see. I’m going to show them a world without you… a world without rules and controls, without borders or boundaries. A world… where anything is possible. Where we go from here is a choice I leave to you.”

Voor degene die geen bal begrijpen waar ik het over heb …. lees eerst even mijn vorige bericht Fotomatrix van 4-8-2006

Ik heb mijn paspoort binnen!

Eigenlijk veel eerder dan ik had verwacht (en zelfs sneller dan Curaçao). Eigenlijk …. ik had maandag een e-mail gestuurd naar de Nederlandse consul hier op Madeira met de vraag of ze al iets wisten van de status van mijn aanvraag. Kreeg ik op die zelfde dag het volgende terug:

Geachte heer,
Uw paspoort was vorig week vrijdag 25-8 eind van de middag binnengekomen. U kunt het komen ophalen.

Zeer toevallig? Het duurde dus in totaal 21 dagen.

En ik geloof dat ik ben ontsnapt aan de fotomatrix …. Want nu kan ik vertellen dat ik op de foto een brede grijns heb, flitsen op mijn bril en een witte achtergrond. Allemaal no-no’s volgens de Fotomatrix.

Echter de secretaresse van de Nederlandse consul waarschuwde me dat ik voor de volgende vernieuwing ruim van te voren moet aanvragen (maanden van te voren) want dan zal het alweer allemaal anders worden …. En strenger!

Das pas in 2011 ….. dus wordt vervolgd.

Eén gedachte over “Fotomatrix – Accepted”

  1. Deze keer zat het inderdaad allemaal mee, lekker! De dame van het consulaat heeft niet zoveel vertrouwen in het nieuwe systeem, we zullen zorgen dat we er op tijd bij zijn :mrgreen:

Reacties zijn gesloten.