FIFA World Cup 2006

Heel Portugal, en zeker ook het eiland Madeira, zal in de ban zijn tijdens het FIFA Wereld Cup 2006 te Duitsland. Mocht je tijdens het kampioenschap ergens op het eiland zijn … dan raad ik je aan om tijdens een wedstrijd waarin Portugal in speelt, naar een restaurant, bar of taska te bezoeken … het maakt dan niet uit waar. Beleef dan de Portugese sfeer tijdens de WK. Anders dan het Nederlandse … maar net zo fel (in de positieve zin).
Voor degene die de wedstrijd schema nog niet hebben … klik op de volgende link voor een PDF (print) versie:

Match schedule FIFA World Cup 2006 Germany (PDF)

Mocht dat niet lukken dan kan je de volgende website bezoeken voor het schema:

Wedstrijd Schema FIFA World Cup 2006

Het schema is ook handig voor degene die NIET van voetbal houden …. Dan kunnen ze op die dagen namelijk plekken bezoeken dat normaliter altijd druk is (m.u.v. gelegenheden waar een TV staat), zoals pretparken, supermarkt, sauna, voorstellingen enz.

6 gedachten over “FIFA World Cup 2006”

 1. “Dan kunnen ze op die dagen namelijk plekken bezoeken dat normaliter altijd druk is”

  ha. ha. Dat is inderdaad een heel goed idee, ware het niet dat ook mijn lief dan aan die buis gekluisterd zit! 🙁 😀
  Maar dan heb ik wel dit scherm heleeeemaaal voor mezelf! Hé. Hé!:mrgreen:

 2. Op Curacao is er een grote Portugese kolonie. Ik herinner me nog wel het EK2004 met de halve finale Nederland-Portugal.
  Er was een gezonde rivaliteit, o.a. een Portugese man die ik altijd spreek als ik Luchiano van school haal.
  Voor het overige is Brazilie de grote favoriet hier. Hoe zit dat eigenlijk met Portugezen, zijn die ook fan van Brazilie (na Portugal uiteraard)?

 3. @MaRisa: Kan je dan profiteren om al je foto’s te uploaden. Trouwens … ik heb een foto suggestie … namelijk foto’s maken van jouw lief die aan de buis gekluisterd zit.

  @CasaSpider: Tijdens die EK2004 wedstrijd (NL-PT) waren Willisha, ik en mijn moeder op vakantie hier op Madeira. Na die wedstrijd gingen we op straat … dat vol was gelopen door vrolijke Portugezen (Madeirenses) … en wij liepen daar tussendoor in onze oranje T-shirts …. (maar we hadden ook voor de zekerheid een Portugese vlag bij ons).

  Brazilie is (na Portugal) grote favoriet bij de Portugezen … maar ook Argentinie.

 4. mijn tante is ook besmet met de voetbal koorts. ze heeft al een oranje deken en poppetjes die je krijgt bij Super de Boer. ze heeft laatst per ongeluk een magneet voetbal die bij de poppetjes hoort weggegooid en zij en mijn moeder gingen in de vuilnisbak zoeken naar het balletje. net twee zwervers..hihi.. ook al snap ik niks van voetbal en ik alle clubs zou toejuichen als ze scoren vind ik het toch gezellig.

Reacties zijn gesloten.