Even de tijd

Even een kort bericht om aan te geven dat ik nog leef. De reden van mijn afwezigheid kunnen jullie wel raden …

In Nederland dacht ik dat ik tijd te kort had … maar daar heb ik me in vergist. Het leven in een ander land (eiland) loopt geheel anders dan wat je ‘gewend’ bent in NL. Op het moment dat je van titel verandert (van toerist naar bewoner) zie je dan pas wat de werkelijk verschillen zijn … op alle fronten.

Het hangt ook sterk af van de cultuur en omgeving waar je in terecht bent gekomen. Hier op het eiland neemt men ‘letterlijk’ de tijd … waardoor je dan 2x langer ‘moet’ werken en … daarom tijd te kort hebt.

Even de tijd genomen om wat te schrijven …

6 gedachten over “Even de tijd”

  1. Allereerst ben ik blij met je teken van leven. Dat mocht ook wel eens want het is meer dan een maand geleden.
    Het probleem is niet zozeer tijdgebrek maar veel meer het feit dat jij een man bent.
    Kijk maar eens hoe Willisha het doet. Zij heeft het ontzettend druk, begeleidt mensen naar ziekenhuizen, doet nog net niet zelf de operaties, sust ruzies in hotels, scheurt in een heli over het eiland en vindt dan toch nog de tijd om de voetbalpoule in te vullen en haar weblog up te daten.
    Derhalve is mijn gratis tip van vandaag: ga bij Willisha in de leer!

  2. Ben er erg blij mee dat je nog leeft.:mrgreen:
    Blogwereld was een stuk kleurlozer zonder je tekens van leven. 🙁

Reacties zijn gesloten.