Evaluatie Jaar 1

Vandaag is het 1 jaar geleden dat Willisha en ik het ‘ja’ woord aan elkaar gaven.

Vandaag is dus …. zoals mijn zwager in Nederland het omschrijft ‘evaluatiedag’. Terug kijken naar afgelopen jaar en een waardering aan geven … vervolgens een aktieplan opstellen voor het volgende jaar.

Gelukkig gaat het niet op dezelfde manier zoals bij een bedrijf …. beiden zittend aan de vergadertafel … met sterke koffie … aantekeningen … schrijfblokken … mobiele telefoons uit … en dan de standaard zinnen (aanhoren van je manager) dat je afgelopen jaar prima werk hebt geleverd ….dat je een belangrijke spil bent van de groep …. uitstekend kwaliteit hebt gewaarborgd … plezierig collega bent …. MAAR …helaas kunnen we je geen salaris verhoging geven …. vanwege de beperkte budget.

Nee … bij ons vond de evaluatie plaats … vanochtend in bed …. In elkaars armen …. Mobiele telefoons uit … en dan elkaar vragen stellen over afgelopen jaar … hoe we het hebben ervaren … en afsluitend in elkaars ogen kijken om het antwoord te lezen dat we allebei … belangrijke spil voor elkaar waren (en zijn) …. uitstekend kwaliteit hebben gewaarborgd in onze relatie … plezierig partners zijn …. EN onze budget is rijkelijk bedeeld met onze liefde en onbeperkt.

De beloning vond dan meteen ook plaats.

5 gedachten over “Evaluatie Jaar 1”

 1. Het voordeel van dit soort beloning is dat het budget vanzelf weer wordt aangevuld… 😉
  Gefeliciteerd met jullie 1-jarig huwelijk!

 2. Gefeliciteerd enne . . .
  tusenevaluaties kunnen ook waardevol zijn.
  Cecilia (Haarlem)

 3. “EN onze budget is rijkelijk bedeeld met onze liefde en onbeperkt.”
  Ahh,… wat lief gezegd. Van harte!

 4. Niet te geloven dat het inderdaad al weer een jaar geleden is dat we dansten in Wijk aan Zee. “Time flies when you´re having fun”, nou dat gaat in ons geval inderdaad op! Daarom plakken we er in ieder geval weer een jaartje aan vast, met regelmatige tussenevaluaties 😳

Reacties zijn gesloten.