*ES* Helpdesk

Kreeg net een mailtje van een Canadees vuurwerk bedrijf (Sirius Pyrotechnics). Ze zijn op zoek naar informatie over het Atlantische Festival vuurwerk competitie (juni dit jaar) en of ik hen kon helpen met contact voor een uitnodiging (zie hun vraag hier). Ze hebben van alles (?) geprobeerd maar zonder resultaat.

Ik heb de Madeira Toerisme Bureau gebeld en kreeg een naam, e-mail en contact die ik vervolgens heb door gestuurd naar Canada.

Het is toch erg dat de ‘kleine man’ voor dit soort uitnodigingen moet zorgen. Misschien krijg ik morgen een verzoek van Antonella Barba (American Idol) dat ze op zoek is naar een rustige vakantie accommodatie hier op Madeira …. of van Michael Jackson die wil weten welke levadas veilig zijn.

We wachten het rustig af.

3 gedachten over “*ES* Helpdesk”

  1. Ja hier CasaSpider, ook wereldberoemd bij ons thuis: “Zeg Don, kun jij een plaatsje voor mij regelen bij de Miss Madeira verkiezingen? Graag eerste rij in het midden. Alvast bedankt!”

  2. @CasaSpider: Heb ik voor je geregeld … eigenlijk veel beter nog … je zit samen met mij in de jury. Wat vind je nou daarvan? Voor hotel accomodatie en vlucht moet je bij Willisha zijn.

Reacties zijn gesloten.