*ES* = Even Snel

Ik kom er echt niet meer aan toe om lange stukken te schrijven op mijn blog. Gelukkig ligt de schrijf-graad van Willisha hoger dan die van mij … en kunnen jullie via haar blog ook mij avonturen volgen.

Toch heb ik vaak dat ik iets wil doorgeven of plaatsen … maar dan alleen een foto of een paar korte zinnetjes met eventueel een link.

Ik weet niet of het al bestaat (heb niet gezocht) maar ik heb het volgende bedacht. Vana heden introduceer ik … de ES-blog. ES staat voor ‘Even Snel’. Is te herkennen aan de *ES* in de titel van een blog stuk.

Dus als je *ES* ziet … dan is het alleen een foto, of een video en/of 1-2 zinnetjes. Een heel korte blog dus.

Eén gedachte over “*ES* = Even Snel”

  1. *EL*, Extra Lang. Dat kan ook als je veel te melden heb (of weinig te doen, zoals ik af en toe)

Reacties zijn gesloten.