Eigen horoscoop

Dit had mijn horoscoop voor vandaag kunnen wezen:

U krijgt vandaag een telefoontje dat u normale ritme van uw dag overhoop zal gooien. Het verleden zal van zich laten horen, doch u ziet mogelijkheden. De oude is deze keer verpakt in een nieuw jasje, alleen u twijfelt over de inhoud, aangezien u die al heeft geproefd in het verleden. U komt voor een moeilijke beslissing te staan. Aan een kant … niet op ingaan, kans laten schieten en verder (door)zoeken. Aan de andere kant … terug gaan in de tijd en geld verdienen, echter u moet datgene wat u nu hebt deels inleveren. U zult vandaag de hele dag zich afvragen wat de juiste keuze zal worden.

Deze horoscoop heb ik vandaag niet ontvangen, … maar ik heb het zelf bedacht. En het is geen veronderstelling, maar een feit. Wordt vervolgd …

6 gedachten over “Eigen horoscoop”

 1. Sommige dingen moet je gewoon bespreken bij een lekker bord lasagna, in een rustige omgeving, bij Almofariz tussen de middag bijvoorbeeld! Daarna een middagje laten sudderen, een nachtje over slapen en langzamerhand worden er al meer dingen duidelijk! Samen komen we er wel uit :mrgreen:

 2. Laat me raden… je oude werkgever in Nederland wil je terughebben en doet je een goed aanbod.
  Echt iets om over na te denken bij Almofariz, met een lekker bord lasagna. En Willisha natuurlijk… šŸ˜‰

 3. Helaas ben ik nou een van die nuchtere Drenten die niets snappen van een horoscoop. Als ik dat zou geloven dan ben ik inmiddels 10 gescheiden, heel erg rijk, 100 jaar oud en alle oude vrienden zoeken weer contact.
  Ik blij dat ik een Drent ben.

 4. @Willisha: Als ik jou niet had, meu amor.

  @Casa: Volgens mij kan jij veel geld verdienen als waarzegger. Het enige wat je nog nodig hebt is een kristalen bol.

  @Gerry: Een nuchtere Drent??? Bestaan die dan wel?? De wonderen zijn het land nog niet uit ….

Reacties zijn gesloten.