Een bezorgde fan

Terwijl ik thuis mijn e-mail achterstand aan het wegwerken was … kreeg ik een telefoontje … van een weblog fan. Die was zeer bezorgd waarom ik nog niks in mijn weblog had geschreven afgelopen dagen.

‘Is alles goed met je?’
‘Ja’ antwoordde ik ‘ik heb het gewoon heel druk

Vanwege mijn nieuwe baan kom ik er weinig aan toe om mijn weblog dagelijks bij te houden. Aan een kant wel heel jammer want ik vindt het heel leuk om wat te schrijven. Ik moet aan CasaSpider eens vragen hoe hij dat doet … en zelfs films erbij maken!

3 gedachten over “Een bezorgde fan”

 1. Haha, nou dan zal ik maar eens antwoord geven!
  Continu ben ik bezig met alle informatie die in mijn hoofd binnenkort te filteren op een onderwerp voor een log. Hoe vroeger dat gelukt is hoe beter, want dan kan ik stoppen met filteren voor die dag. Soms heb ik zoveel stof dat ik drie onderwerpen (=drie dagen) in voorraad heb.
  Heb ik eenmaal een onderwerp, dan edit ik dat in mijn hoofd. Dat kan in de auto, op bed, tijdens het eten etc. Het stuk is dan eigenlijk al klaar, ik hoef het alleen nog maar in te tikken. En ik kan erg snel tikken!
  De filmpjes maken we meestal in het weekend. Maandagavond is mijn vaste internet- en tequila-avond. Als er voldoende filmmateriaal is maak ik er een CasaMovie van.
  Heel eenvoudig dus!
  Probleem bij jou is denk ik dat jullie ’s avonds laat thuis zijn, dan blijft er niet zoveel tijd meer over…

 2. @Casa: het schrijven op zich is bij mij eigenlijk nooit een punt, het is inderdaad meer de tijd vinden om achter de PC te gaan zitten. Laat thuis, eten, stukje lopen, en dan is het al gauw 22.00 / 22.30 uur voor de PC aangaat… Maar als ik eenmaal zit, schrijf ik er direct een paar, men moet dan eigenlijk maar 1 onderwerp per dag lezen hahahaha…

 3. Don, ik ben bezorgd met je geestelijke toestand, want sinds je een baan hebt lijkt het dat je de draad kwijt bent. Wanneer mogen we met de letter “D” beginnen, Don! Duh!!

Reacties zijn gesloten.