DVD van Madeira

Een aantal weken geleden kreeg ik het volgende verzoek binnen anuit Nederland:

Graag zou ik in het bezit willen komen van een mooie DVD met de bezienswaardigheden van Madeira. Ik wil hem mijn vader die binnenkort gaat hertrouwen en met zijn a.s. onlangs Madeira heeft bezocht, cadeau geven.

Nu heb ik een DVD van het bureau van toerisme met een heel mooie promotie film over Madeira (en Porto Santo). Kleine moeite om een kopie te maken en die naar NL op te sturen …

Ik kreeg vervolgens de vraag hoeveel het zou kosten. Voor het opsturen van 1 DVDtje ga ik geen geld voor vragen.

Week later …. gisteren dus … zat een brief bij de post. Vanuit Nederland …. Een bedank kaart met …. (internationale) bloemen bonnen. Een leuke verassing …. 🙂


Sponsors – Uw logo/link hier toevoegen? Mail me


2 gedachten over “DVD van Madeira”

  1. Inderdaad een hele leuke verrassing, was echt niet nodig! Maar we gaan er wat moois voor kopen, hebben terras genoeg 😆

  2. beste mensen, mijn moeder is op madeira geweest en had een dvd gekocht daar over het eiland, die is helaas kwijt geraakt, zou het mogelijk zijn dat ik een kopie van uw madeira dvd kan kopen voor haar?? groet marleen

Reacties zijn gesloten.