Drukke (komend) weekend

Huidig weekend (ik schrijf dit op een zondag) is al druk … gisteren met Engelse vrienden op route geweest plus een (levada)wandeling. Vervolgens richting Caniço … daar gegeten en afsluitend Funchal … vuurwerk zien vanaf Rochinha.

Als tegenprestatie krijgt vanmiddag Willisha een aromatherapie / massage (zij offert zich dan op als proefkonijn) … en intussen neem ik de mannelijke helft mee naar de stad … de kroeg in en filosoferen over de grootste mysteries des leven … namelijk over onze vrouwen en de WK.

Komend weekend staat al vast dat het nogmaals een drukke versie wordt. Zaterdag 24-6 dan hebben we een rondleiding van AFPOP in het paleis van São Lorenço (om 10u45). Verder op diezelfde zaterdagavond (24ste) is er een optreden van …. één van mijn idolen op het gebied van Salsa … namelijk Oscar D´Leon uit Venezuela. Die ga ik (we) zeker zien. Alleen ik hoop dat het een echte muziek optreden is want het begint om 23u30 en om 00u00 is er dan vuurwerkshow … een half uur optreden van een salsa-artiest van dergelijk kaliber lijkt me veel te kort. Ah wel … we zullen er wat van maken.

Vervolgens … zondag 25-6… de dag de oordeels …. Judgement Day …. Portugal – Nederland. Het staat nog niet vast … maar als je naar de cijfers kijkt dan is de kans heel groot dat zondag Portugal en Nederland elkaar weer gaan ontmoeten. In het begin had ik nog geen voorkeur … beter gezegd het is voor mij moeilijk om aan te geven voor welke land ik dan ben. Eigenlijk voor allebei! En qua spel (tot nu toe) ben ik nog niet helemaal overtuigd geraakt.

Doch … ik heb nu (alvast) een beslissing genomen … voor volgende week zondag (mocht NL tegen PT spelen) … dan ben ik voor Portugal. Ik gok dat Willisha dan voor Oranje zal zijn …. Zal zondag onze eerste huwelijksconflict plaatsvinden.

Reacties zijn gesloten.