Dit had ik niet verwacht …

Ik kreeg een warm gevoel van de reacties op mijn vorig blog …. en ik moet bekennen dat ik het niet had verwacht. Niet verwacht dat er zoveel mensen, ondanks mijn ‘afwezigheid’ van meer dan een maand, toch blijkbaar frequent mijn weblog in de gaten houden.

Aan allen die gereageerd hebben … ontzettend bedankt! Ik waardeer het dat jullie mij in de gaten houden.

Ik ga geen belofte doen dat ik voortaan frequenter ga schrijven … de Portugese ‘gen’-belofte heb ik niet. Maar ik ben nu wel bewust gemaakt door jullie … en dat zal wel een rol spelen.

Casaspider heeft gelijk …. Willisha is mijn meesteres-guru-in-time-management … ik moet de tijd nemen om haar voorbeeld te volgen.

4 gedachten over “Dit had ik niet verwacht …”

 1. Een teken van Leven…doet leven!
  Je staat nu eenmaal bij ons bij de favorite geplaatst. En we zijn nu eenmaal nieuwsgierig wat er zoal plaats vind op Madeira.
  Groejtes werderom uit een koel Mierlo.

 2. Een teken van Leven…doet leven!
  Je staat nu eenmaal bij ons bij de favorite geplaatst. En we zijn nu eenmaal nieuwsgierig wat er zoal plaats vind op Madeira.
  Groetjes werderom uit een koel Mierlo.Maar eens komt de lente….waren we maar nu op Madeira..wat is de wereld toch oneerlijk verdeeld.

 3. @CasaSpider: misschien moet ik een domain http://www.uheefteensexy.com registreren … maar nu ik de naam lees …. ben ik bang dat de amerikanen het anders zullen interpreteren …

  @Thom: ook … dank je wel. Het maakt niet uit waar je ook bent in de wereld … je blijft naast de pluspunten ook minpunten houden.

Reacties zijn gesloten.