Dialoog – part 2

Een dialoog tussen mijn manager en moi … de manager begint:

Ik maak me zorgen om het aantal bezoekers …
Hoezo?

Ik zie niemand binnenkomen …

Ik keek naar de deur ….
Nee … ik bedoel de website!

Ik overhandigde hem een document dat ik net had opgesteld en geprint.

Wat is dit?

Hij bladerde even doorheen … las even een bladzijde … en zei vervolgens:

Oh!

Het waren de bezoekers statistieken van de website … waarin stond dat afgelopen 14 dagen … het aantal bezoekers met 130% was verdubbeld. Het totaal tot nu toe heeft zelfs het totaal van vorige maand gepasseerd … en het is nog niet eens het einde van de maand.

Dank jullie wel.

Hup Rosinante! …we gaan die reuzen vermomd als windmolens verslaan!!
Waar is mijn schildknaap??

3 gedachten over “Dialoog – part 2”

  1. Dat is goed nieuws! Eventueel gooien we er volgende maand nog een rondje tegenaan.
    Maak nu eens haast met je schildknaap, ik wil haar graag ontmoe… uhh even zien… 🙂

  2. En al die nieuwe bezoekers kunnen toch niet alleen maar lezers van deze weblog zijn :mrgreen:

    Nu alleen nog mensen die boeken, ik denk dat jouw manager dat meer bedoelde? Maar ja, dan moeten er toch eerst meer mogelijkheden zijn. Ik wacht nog steeds op mijn antwoord over de Spa-mogelijkheden eind juni 😀

Reacties zijn gesloten.