Desiree na Madeira

Wat hebben Madeira en Curaçao in gemeen? Das namelijk twee mensen … ik en … Desiree!

Ho! Voor alle duidelijkheid … ik ben nog steeds met Willisha en nee … er is geen sprake van polygamie!

Van mij weten de meeste al hoe de theelepel in de vork zit wat betreft mijn band met Curaçao en Madeira … maar de band van Desiree met de twee eilanden nog niet. Tenminste als je onderstaand uitzonderlijk video nog niet hebt gezien.

50 minuten durende culinaire video reportage van Madeira in het Papiaments (Papiamento/Papiamentu). Een genot voor zowel je ogen, gehoor en je smaakpapillen. Naar mijn bescheiden mening een unicum!

Twee kleine eilanden (Curação en Madeira) bewijzen dat je daadwerkelijk een band en harmonie kunt hebben … dus blijf op de kleintjes letten.

2 gedachten over “Desiree na Madeira”

  1. Hihi in dit filmpje heeft de cameraman (haar man dus) nog een rood shirt aan, als ik hem tegenkwam had hij meestal een groot Ajax shirt aan. Op een van de eerste foto’s is het ook te zien aan de zijkant.

Reacties zijn gesloten.