Der botst nen hottentot op onze Toyota goddomme

In het kader van mijn SEO onderzoek zat ik te denken om na de ‘billen‘ misschien de wat hogere regionen uit te proberen …. op borst niveau bijvoorbeeld. Maar vandaag kwam Marcel met een zin (n.a.v. van een gebeurtenis … later meer over) dat net provocerend genoeg is om daarmee ook uit te proberen ….

“Der botst nen hottentot op onze Toyota goddomme” … Urbanus kenners onder jullie zullen zeggen dat er één woord niet correct is … maar dat heeft te maken met de gebeurtenis van vandaag. Over niet correct woord gesproken … het woord hottentot, dat een benaming is voor het volk Khoikhoi dat woonde in West-Kaap (Afrika), is in Zuid-Afrika een politiek incorrect woord (volgens Wikipedia). Nu eens kijken of er Zuid Afrikanen op dit artikel terecht zullen komen.

Als je het bovenstaande bericht leest kan ik me indenken dat je denkt ‘die Don schrijft alleen maar wartaal’. Klopt! Terwijl ik dit schrijf is het 1 uur in de nacht en ik zit samen met mijn Internet collega (via Skype) een probleem met onze servers in UK te worstelen. Het ziet er naar uit dat we het niet snel opgelost krijgen en dus een nachtmerrie wordt echter met ons ogen nog open. Je kunt je voorstellen dat je dan niet helder meer denkt en dus wartaal gaat produceren … net zoals Urbanus.

De reden waarom ik nog een blog aan het schrijven ben is omdat ik moet op dingen wachten zoals software updates, reboot van het systemen, antwoorden van software makers enz. Het wordt een lange nacht voor ons tweeën (vrees ik).

Ik sluit af met een geintje dat ik heb gevonden op het web …
Dat geintje (Flash programmatje) gaf problemen in mijn RSS Feeds … ik haat Flash!

4 gedachten over “Der botst nen hottentot op onze Toyota goddomme”

Reacties zijn gesloten.