Contacten en Gedachtenlezen

Gisteren hebben we een ontmoeting gehad met een Belgisch stel Maja en Bruno … die met ons in contact zijn gekomen via onze blogs. Willisha heeft over ons ontmoeting met hun geschreven.

Via ons blogs komen we vaak in contact met andere mensen …. uit Nederland, België, Engeland, Zweden enz. Zelfs iemand uit Bahrein en Massachusetts (VS). Aan één kant wel leuk om zoveel contacten te hebben … alleen het vergt wel dat je tijd voor neemt. Soms lukt dat niet altijd en is te hopen dat men het je niet kwalijk neemt.

Een aantal van deze (nieuwe) contacten ontmoeten we ze ook hier op het eiland … zoals Bruno en Maja het geval was. Je leert veel van dit soort ontmoetingen. Ervaringen met elkaar delen … welke obstakels men tegenkomt … welke autoverhuur bedrijven je moet vermijden … hoe je zonder problemen Cubaanse sigaren en kaas kunt binnensmokkelen in je koffer …. en veel meer onderbroeken-lol.

Dankzij dit soort ontmoetingen ontdekte ik een onbewuste donkere zijde heb. Nee, ik verwoord het fout … een onbewuste aantrekkingskracht … en dat degen die ik aantrok een (bewuste?) donkere zijde heeft? Ik had namelijk sjans met het personeel van het restaurant. Ik wil het hierbij laten … want ik wil niemand in de verlegenheid brengen … en vooral de persoon die ons bediende toen … getrouwd met kinderen … dus u begrijpt wel … niet mijn type. Alhoewel …. hij heeft wel een heel leuke lach ….

Van de meeste mensen die dit lezen kan ik hun gedachten lezen. Ze zijn te verdelen in de volgende categorieën:

Mensen die mij amper kennen denken: “Waar heeft hij in godsnaam over?”
Mensen die denken mij te kennen zullen denken: “He? Begint Don ook te vallen op kerels?”
Mensen die mij echt kennen zullen denken: “Waarom vertelt ie niet hoe je sigaren en kaas kunt binnensmokkelen?”
Casaspider zal denken: “He, mijn naam staat alweer op zijn blog!”
Gekke Gerrit zal denken: “Schone of vieze onderbroeken?”
Willisha zal denken: “Sommige zinnen kloppen niet helemaal, schat”
Mijn moeder zal denken: “Wat is een blog? Je moet wel veel bewegen. Niet te vaak zitten. Je bent nog jong. Je moet een hometrainer aanschaffen….” enz. enz.

8 gedachten over “Contacten en Gedachtenlezen”

 1. Van diverse kanten heb ik gehoord dat Bravacar niet altijd even goede auto’s levert. Vol deuken, gladden banden, geen antenne enz. enz.
  Maar Sixt, Rodavente en Amigos do Auto schijnen wel betrouwbaar te zijn.

 2. He, dat was lang geleden dat mijn naam op zijn blog staat!
  @Willisha: welke zinnen kloppen bijvoorbeeld niet? (En hoe hadden ze dan wel moeten luiden?)

 3. Don

  Je hebt bijna gelijk! Ik zou zeggen/vragen: “Wat voor lol heb jij in je onderbroeken”, of misschien nog interresanter welke ervaringen hadden jullie met z’n viertjes in “Onderbroeken-Lol”?

 4. @Gekke Gerrit: …. hoe dacht je dat je Cubaanse sigaren en kaas kunt binnensmokkelen? Antwoord: door het geheel in je koffer te ‘toppen’ met een paar ‘smeuige’ onderbroekjes :mrgreen:

  @Casa: Willisha zal er wel op terug keren :mrgreen:

 5. @CasaSpider: dat weet je best zelf! Soms heb ik last van mijn secretaresse-verleden en wil alles taalkundig goed hebben. Helaas kan ik dit nog niet waarmaken tijdens mijn pogingen Portugees te spreken, dan ben ik al lang blij als men begrijpt wat ik bedoel hahaha..

 6. Beste Don & Wil,
  We had a great evening in your company and many interesting discussion topics as one can read in your blog… We already look forward to the next face-to-face meeting 🙂
  Smiles,
  Maja

Reacties zijn gesloten.