Weblog Citaten – week 7

Is een beetje verwarrend, maar dit is wel de eerste Weblog Citaten dat ik opstel … dat je niet denkt dat het de 7de is. Met ‘Week 7’ bedoel ik ook de kalenderweek 7 (deze week dus) . Ik zal proberen iedere week een selectie te maken van teksten uit de diverse weblogs die ik ben tegengekomen en mij (het meest) zijn opgevallen. Het geeft een idee van hoe verschillend webloggers schrijven en denken. Als je meer wilt lezen, klik dan op de titel dat boven het citaat staat. Volgende week dus meer …

CasaSpider – El Sapo (8)

… "Als het ooit uit gaat tussen ons zul je nog spijt krijgen, zo’n vrouw als ik vind je nooit meer!", zegt Lucy wel eens tegen mij. Dan antwoord ik meestal dat ik na haar inderdaad nooit meer met een andere vrouw zal trouwen. "Daar trap ik niet nog een keer in!" Een beetje plagen moet kunnen…

Willisha – Valpartijen

… Daarbij heb ik wel 1,5 glaasje wijn gehad, misschien kwam het daardoor dat ik al lopend op weg naar huis niet zag dat feit dat de stoep ophield en er een inrit begon… Of kwam het nou toch doordat ik naar Don keek in plaats van naar de stoep? Daar lag ik midden op straat, Don geschrokken naast me en een hele grote Mercedes die direct stilhield om hulp te bieden (nou ja, de chauffeur dan)…

Daryanani – Moederschap

… Op zulke momenten, als ik in mijn element ben, vind ik het heerlijk om moeder te zijn. Ik kan dan mezelf en mijn hart openen voor mijn dochter. Op zulke momenten kan ik urenlang met mijn dochter zitten praten. Dan ontdek ik ook dat ik mijn dochter best goed opvoedt. Dat ze een wijs, zelfstandig en met veel gevoel voor rechtvaardigheid meisje is. Dan ben ik zo trots op haar…

Rook USA – Jeans Day

… Een Jeans Day coupon kun je gebruiken als je op een maandag, dinsdag, woensdag of donderdag graag in je spijkerbroek naar het werk wilt komen. Van te voren met je manager afstemmen wordt wel op prijs gesteld…

3 gedachten over “Weblog Citaten – week 7”

  1. Als lezers nu maar geen heel verkeerde ideeen gaan krijgen… 🙂 Over de valpartij van Willisha had ik nog niet gelezen, waar lag het nu precies aan, aan de wijn of aan de aanblik van jou…

  2. Mijn aanblik brengt wel de dames uit hun concentratie … maar in dit geval was het eerder haar blik op mij dat haar dat valpartij veroorzaakte.

  3. @Casa: de straten op Madeira dwingen je eigenlijk om alleen maar naar de grond te kijken… Maar ik ben snel afgeleid en wil om me heen kijken, dat kan dus eigenlijk niet (of stil gaan staan hahahaha)… Ik leer het nog wel, dan kijk ik Amaro gewoon thuis pas weer aan!

Reacties zijn gesloten.