Bureablad (2)

Het is vrijdag … en de zon schijnt hier op het eiland (red: ik heb even het weer in Nederland gecheckt … en het gaf aan dat vandaag is zonnig … dus dan trap ik niet op iemands edele delen). Bijna een week geleden was het nog carnaval … maar voor degene die het nog dunnetjes willen doen heeft mijn vriend Hugo zijn foto´s online gezet. Klik op de volgende link voor een overzicht (vervolgens klik op iedere afbeelding die je ziet):

Link naar Hugo´s carnaval foto´s

Link naar mijn foto´s

Link naar Travestieten feest foto´s

Of heb je liever een zogenaamde slideshow (foto´s worden automatisch achter elkaar getoond), klik dan op de volgende link:

Link naar slideshow Hugo´s foto´s

Link naar slideshow van mijn foto´s

Verder heb ik een aantal bureaublad achtergronden gemaakt met de mooiste plaatjes van dit jaar carnaval hier op Madeira. De achtergronden plus fotobeelden zijn van mij en dus mag vrij gebruikt worden (wel graag vermelden dat ik ze gemaakt heb).

Achtergrond bureablad Achtergrond bureablad Achtergrond bureablad Achtergrond bureablad
Achtergrond bureablad Achtergrond bureablad Achtergrond bureablad

Klik op de afbeelding hierboven voor de 1024 x 768 formaat (218Kb). Deze zal dan in een aparte venster verschijnen (wel even geduld tijdens openen). Vervolgens druk op de rechter-muisknop en kies ´Als achtergrond gebruiken´.

3 gedachten over “Bureablad (2)”

 1. Hey Amaro, is this you?

  Thanks / Danke Wel for the great Papiemento Translator Robot!!! What a great project!

  Okay, I found a little glitch. If I ask for “cockroach,” I get “kakalaka.” But if I ask for “cockroaches” (plural), I get “cockroaches.”

  So maybe the Translator Robot is having trouble with plurals — it knows the Papiemento in singular, but can’t make the jump to plural.

  Bob, recovering from a swell time in Curacau

 2. Hallo,

  Ik wilde je vragen of jij voor mijn het adres heb en de site van het kindertehuis in curacao.

  alvast bedankt

 3. Heb je voor mij een elefoonnummer van een kindertehuis en een leuk goed gelegen studentenhuis?
  alvast bedankt !

Reacties zijn gesloten.