Bruiloftspak

Gisteren, na het sollicitatiegesprek, ben ik meteen mijn bruiloftspak gaan halen. Die heb ik besteld via een kleine kleding winkel hier in de stad (Funchal). Moest besteld worden vanwege mijn lengte. Doch het verbaast me dat ze hier ook kleding in de wat grotere maten verkopen. Ik had vroeger visioenen dat ik met te korte broekspijpen en te krappe hemden door de straten liep. Gelukkig is het bij een visioen gebleven.

Nu ben ik klaar voor onze bruiloft … Willisha trouwens ook … al sinds vorige jaar, toen heeft ze haar jurk in New York gekocht. Ik mag en heb het nog niet gezien … en ik wil het tot de dag van onze huwelijk ook nog niet zien … dat maakt het spannender 😉

6 gedachten over “Bruiloftspak”

 1. Het pak is inderdaad prachtig! Nu nog een nieuw overhemd/stropdas er bij en je bent helemaal klaar voor de bruiloft…

  Hoewel, er moet nog één onderdeel voor jouw outfit komen. Ik heb het laatst bij de Bazar de Povo in de etalage gezien, binnenkort gaan we wel eens kijken.

  Oh ja, het overhemd/stropdas koop ik, zodat je geen idee hebt over de kleuren die het uiteindelijk gaan worden 😆

 2. Een foto van Don Amaro in bruiloftspak, maar nog zonder overhemd en stropdas, wordt altijd errug op prijs gesteld! Of is dat te veel gevraagd?

 3. @Williisha: dan weet ik nu in idere geval welke kleuren het niet zijn … gezien de overhemden die ik al heb 😉

  @Henk: Je zult moeten wachten tot medio mei, Henk 😉

 4. Wat is dat toch dat wij mannen niet mogen weten hoe de jurk eruit ziet, maar dat jullie vrouwen zelfs bepalen welk overhemd/stropdas wij op onze huwelijksdag moeten dragen…
  (Wel zo gemakkelijk trouwens!)

 5. @CasaSpider: tja, hoe modern wij vrouwen tegenwoordig zijn, sommige dingen blijven gewoon leuk om als traditie te houden.

  En inderdaad, gemak dient de m.. an ❗

Reacties zijn gesloten.