Bioscoop

Gisteren Star Wars gezien. Voor de SF-liefhebbers een leuke film om te zien. Een meesterwerk op het gebied van computer animaties en grafische filmbeelden. Helaas waren er geen verrassende momenten te beleven … omdat je het vervolg al wist, namelijk de allereerste Star Wars film (1977) deel 4. Toch was het de moeite waard om het te zien.

We zijn naar de nieuwe bioscoop van Lusomundo in Forum Madeira gegaan. Vier euro tachtig voor een bioscoop kaartje …. ieder een bak zoete popcorn gekocht (want er is geen pauze) … en er waren alleen 12 mensen (met ons erbij) in de zaal … dus konden we een goede plek kiezen. Vreselijk, vind je niet? De film begon om 21:25 en was nog net voor middernacht afgelopen … ondanks dat er nog winkels open (!) waren in Forum Madeira … besloten we rechtstreeks naar huis te gaan. Nog even een SMS sturen naar Linda en Michael.

Eén gedachte over “Bioscoop”

  1. Zelfs ik vond de film leuk, ook al ben ik geen SF-fan! En het is inderdaad heel vreemd om rond middernacht de bioscoop uit te lopen, en dan midden tussen het winkelende, etende en drinkende publiek terecht te komen. Volgende keer blijven we ook nog wat rondhangen, we moeten er nog aan wennen 😆

Reacties zijn gesloten.