Billen

Dit is een herhaling van een onderwerp … dat ik twee jaar geleden heb geschreven … maar het blijft nog steeds mijn favoriete onderwerp. Het gaat inderdaad om iets onder waar ik graag mijn ogen op werpt … onderwerp billen.


De stelling dat Antilliaanse mannen van vrouwen met dikke billen houdt .. is waar. In mijn geval zijn die genen gelukkig voor 100% aanwezig … en niet de helft. Ik val graag op dames met welgevormde billen.

Ik gebruik het woord ‘welgevormd’ i.p.v. ‘dik’, omdat ik weet dat voor de meeste dames (vooral in de Benelux) er moeite mee hebben … ook al vinden (Antilliaanse) mannen ze dan heel mooi … maar toch. Ik vind het jammer dat er veel Nederlandse vrouwen met dit probleem rondlopen (ik bedoel dan geestelijk) …. maar gelukkig zijn niet alle vrouwen zo … waaronder Willisha.

Dat is één van het geluk dat ik heb hier op Madeira … de meeste vrouwen lopen graag in strakke broeken of jurken waar hun gewelven goed zichtbaar zijn. Ik kan dagelijks genieten van de dames op straat … die vol trots zowel hun voorkant als hun achterkant laten zien. En als ik thuis kom … dan kan ik nog steeds genieten …

Wat betreft vrouwen zijn …. naast hun karakter, gezicht, intelligentie en ogen … ook de billen één van de dingen die mij opvallen. Op foto’s, Tv-reclames’s, films, of op straat … dan geef ik mijn ogen de kost. Ik moet er wel bij zeggen dat er uiteraard een goede verzorging moet uitstralen … om mij te kunnen prikkelen.

Met dank aan Gerry voor het herinneren aan mij van dit favoriete onderwerp.

11 gedachten over “Billen”

  1. Wat mij betreft mag je het onderwerp nog veel vaker herhalen, ik kijk er ook met veel plezier naar. “…strakke broeken of jurken waar hun gewelven goed zichtbaar zijn” haha… ik zie het helemaal voor me… 🙂

  2. Mmm, welvingen genoeg hier te vinden… Al is het maar in de vormen van hotels, waar ook allerlei golvende bewegingen in terug te vinden zijn 😆

  3. @Casa: hahaha … ik zie het nu pas … ik bedoel ‘welvingen’

    @Henk: Kwijl, kwijl, kwijl … 😛

    @Willisha: Graag gedaan schat …. uuhhh … waarvoor? 😕

  4. Waarom moet het expres de antilliaanse mannen zijn waarom niet nederland of die andere landen niet ik word kwaad omdat ik zelf een antilliaan ben

  5. @Anoniem: ik begrijp niet waarom je kwaad wordt … maar daar zal je wel een goede reden voor hebben. Trouwens … wie zei dat andere landen en Nederland het niet zijn?

  6. Anonieme Antilliaan is boos omdat hij vindt dat er onnodig onderscheid wordt gemaakt tussen Antilliaanse mannen en andere mannen. Het valt mij op dat Antilliaanse mannen licht geraakt zijn en snel boos. Ernie probeert humoristisch te blijven, maar wordt zelfs door de Anonieme Antilliaan voor idioot uitgemaakt. Antilliaantje kan beter genieten van billen-foto’s (of echte billen) dan zich zo druk maken over opmerkingen m.b.t. Antillianen. Beter voor zijn bloeddruk! Mooie Carnaval billen foto trouwens, mooie kleuren (ik bedoel de broeken niet de vrouwen). Of wordt Anonieme Antilliaan nu wéér boos?

Reacties zijn gesloten.