Bevingsverwachting

Voor a.s. vrijdag wordt er zon verwacht met temperaturen rond 19 graden met hier en daar een aardbeving ….

Wist je dat er naast weermannen, weerwolven en weervrouwen er ook zoiets bestaat als aardbevingmannen c.q. vrouwen? Zij kunnen (volgens de berichten) aardbevingen voorspellen.

Voorspellingen voor vrijdag 20-1

Nu wordt er voor a.s. vrijdag (20-1) een aardbeving voorspeld in het gebied Azoren / Madeira. Dit is volgens de aardbevingsvrouw Tiempe in haar weblog. Zij is wat ze noemt een ‘Earth Sensitive’ (Aarde Gevoelige).

I am Tiempe, an Earth Sensitive. Actually, I believe we are all Earth Sensitives … I have just been keeping careful track for over 2 years. An Earth Sensitive gets body symptoms or ear tones, etc. for upcoming quakes and volcano eruptions and weather and sun effects.

Nu en ik benieuwd of Tiempe’s voorspellingen net zo goed is als die van Marjon de Hond …. Maar meer of ze ook zo eruit ziet als Marjon. 😎

Wordt vervolgd … met of zonder scheur (in de muur!!! Heren!! In de muren!!!)

4 gedachten over “Bevingsverwachting”

  1. Dat de Azoren aardbevingsgebied zijn wist ik al langere tijd, maar de laatste tijd hoor ik ook veel over Madeira en Portugal. Zou dat ook veranderen of was mijn informatie achterhaald?

  2. @CasaSpider: je hebt me bekeerd, beste Casa. Die Jackie is ‘Ai-Madre-Mia-Que-Hermosura!’ Ik kon goed haar hoge en lage drukgebieden volgen … alleen toen ik de video voor het eerst zag … zag ik alleen de temperaturen cijfers die dichtbij haar waren … nog al warm in die regio trouwens 😉

    Antwoord op de scheur: op de vloer.

Reacties zijn gesloten.