Ben jij paranormaal begaafd?

Lydia van der Weide heeft een artikel geschreven voor Top Santé over paranormale begaafde mensen … wat dat betekent … en eigenlijk interessanter is … ze vermeldt ook een test dat je kunt doen om te bepalen of je paranormaal begaafd bent (of niet).

‘Paranormaal’ betekent: niet op natuurlijke wijze verklaarbaar. Wij mensen kunnen ruiken, proeven, voelen, horen en zien. Maar er zijn aanwijzingen dat we ook nog een zesde zintuig hebben. Soms ‘weten’ we iets, zonder dat daar een duidelijke verklaring voor is. Dat wordt vaak intuïtie genoemd, maar is het niet meer dan dat?

Vervolgens heeft Lydia een aantal (simpele) tests uitgeschreven waarmee je kunt bepalen of je een paranormale gave hebt. Volg deze link voor het artikel c.q. tests

Nog een test of je wel / niet paranormaal begaafd bent …. raad eens hoe ik de test heb gedaan …

5 gedachten over “Ben jij paranormaal begaafd?”

  1. hoii ben ik paranormaal begaafd want ik zie soms dingen die andere mensen eigenlijk niet zien soms zie ik zwarte schaduwen en zeg ik het tegen me vriendin maar die zegt dat niets te zien:/en soms voel ik egt rare dingen alsof iemand naar me kijkt en in de gaten houd hele tijd en voel ik soms alsof iets er is..en op sommeige plaatsen waar ik ga heb ik het gevoel dat er wat was gebeurt daarzo.. en als ik wakker word krijg ik altijd beelden door me hoofd dat ook nog echt uitkomt.een keertje zag ik mijn vriendins neef toen ik net wakker werd kreeg ik gelijk hem neef te zien terwijl ik hem echt nooit heb gezien en ik zei tegen me vriendin hoe die uitzag in mijn hoofd en ze schrok en zei jha me neef ziet echt zo uit..:| en toen zij mijn vriendin ook van ja gaat ook niet goed met haar neef.

Reacties zijn gesloten.