Auto rijden in Funchal … Alweer?

Een tweede rij-impressie door de straten van Funchal … maar deze keer met achtergrond muziek …

15 gedachten over “Auto rijden in Funchal … Alweer?”

 1. Leuk filmpje, altijd spannend als je zo aan het rondrijden bent wat je tegenkomt.
  Ik zag geen een fietser, zijn die er niet op Madeira?

 2. Je zult niet veel fietsers tegenkomen … vanwege de steile situatie hier op het eiland. En toch … zo nu en dan zie je wel een dappere fietser op een mountainbike ….

 3. Helaas, met muziek leek het me even gevaarlijk als zonder. Toch wil ik terug naar Madeira. Ik parkeer mezelf dan in het vlakke gedeelte van Funchal en dan kan manlief levadawandelingen gaan maken. Hebben we het allebei naar onze zin.

 4. Hahahaha, ook als ik het op film zie vind ik het nog steeds dapper van mezelf dat ik dit allemaal doe! Niet gek voor een meisje uit de polder 😆

 5. Zeker weten Willisha, als je op het zeer platte land bent opgegroeid en een duintop het hoogst bereikbare is, vind ik je een kanjer dat je van hot naar her rijdt.
  Misschien dat ik zonder hoogtevrees en astma het ook zou durven maar het prachtige natuurschoon is voor mij letterlijk adembenemend. Mijn wederhelft, opgegroeid in Zuidafrika is letterlijk geen berg te hoog zolang het maar mooi weer is en zou het liefst ergens op een berg een woonplaats hebben. Dat wordt een LAT relatie.

 6. @Cecilia: En dat is het mooie van Madeira … naast de bergachtige omgeving …. heb je ook delen dat doe je denken aan het vlakke Nederland zoals je hieronder kunt zien …

  Paul da Serra

  @Daryanani: Misschien komt het niet goed over op het film …. maar je moet je voorstellen dat je in een ‘rollercoaster’ zit dan kom je dichtbij.

  @Willisha: Ik kan alleen maar zeggen dat ik trots op je ben 😀

  @CasaSpider: Klopt … alleen dat was een wandelaar en geen fietser.

 7. Volgende film vanaf de motor?
  Als je vast een helm gaat passen, mag je de camera de volgende keer achterop hanteren.
  Groetjes, Rob & Marja (vanuit een sidderend Nederland)

 8. wanneer zien we Wil als stuntvrouw in een James Bond film, kan wat mij betreft zo beginnen, hoeft geen auditie te doen.

 9. @Rob: Ik heb al een helm maar die is in NL …. wil ik trouwens verkopen.

  @Marijke: En dan gaat die 007 haar verleiden? Nee … das geen goed idee.

 10. Beste Cecilia,

  ik ben via google op deze site terechtgekomen omdat ik op zoek ben naar een leuke vakantiebestemming voor mijn ouders. Zij zijn in december 25 jaar getrouwd en mijn broer en ik wilen heb graag een reis aanbieden omdat zij dit, vanwege mijn vaders astma, al jaren niet meer hebben kunnen doen.
  Nu las ik hier dat u op Madeira verblijft/verbleven hebt en ik vroeg mij af hoe het voor u als astmapatiënt is op Madeira? Hoe zit het met de pollen? En zijn er rookvrije restaurants te vinden?
  Zou u mij, als u tijd en zin heeft, hier iets over willen vertellen?
  mijn emailadres is: ****@hotmail.com

  met vriendelijke groeten,
  Charlotte

Reacties zijn gesloten.