Ahoy is ziek!

Hoi Pap … even snel (ES) ik ben nu in Ahoy!

“Te gek! En?”

Het is ziek!!

“Wat is ziek?”

Ahoy …

“O, je bedoelt chic …”

Nee, ik bedoel ‘ziek’. Ahoy is echt ziek.

Op dat moment besefte ik dat ik een paar jaar achterliep qua hedendaags taal. Vroeger zeiden ze ‘prachtig’, ‘te gek, ‘gaaf’, ‘tof’ … vervolgens ‘waus’, ‘vet’, ‘cool’, ‘wreed’ … en nu is het ‘ziek’, ‘wicked’, ‘gruwelijk’ of ‘vet lauw’.

OK … ik moet gaan. Repetities vandaag! Tot de volgende keer.

Mike is een mega gruwelijk vet cool driedubbel wicked chill ziek kill.

3 gedachten over “Ahoy is ziek!”

  1. @ CasaSpider: hahahahaha.. das een goeie.. hahahahahaha..

    ik weet nog, in de tijd dat ik mijn haren nog ontkroeste, ging ik helemaal naar Bijlmer of Rotterdam om mijn haren te knippen. een keer toen ik op het station aankwam zag ik een vriend van me en toen ik hem ging groeten zei hij: je haar is hysterisch. ik dacht: what the !@#$? daarmee bedoelde hij dat mijn haren er super mooi gaaf te gek uitzag 🙂

    drie jaar geleden leerde ik een jongen kennen via internet met wie ik intensief contact mee had. hij sprak over lauw en rauw. het duurde een hele lange tijd voordat ik snapte wat hij bedoelde.

    er ontstaat nu een geheel nieuwe taal onder jongeren. ik vind die ontwikkeling wel mooi, want alle talen worden gebruikt. leip gewoon 🙂

  2. @Casa: Is het niet ‘la comida esta enferma’? Belangrijkste is dat je er zelf niet ziek van wordt.

    @Darjulls: Hahaha … hysterisch!

Reacties zijn gesloten.