AFPOP
Madeira grapes

Originally uploaded by Don Amaro.

Dit zijn echte druiven (voor de zekerheid even vermelden). Deze hingen boven onze hoofden eergisteren tijdens een diner georganiseerd door de AFPOP.

Wie en wat is AFPOP?

AFPOP specializes in providing a comprehensive range of information services and support to foreign residents and visitors to Portugal. We can assist in keeping you up-to-date with new and existing legislations, along with social events of interest for all of our members.

Het is dus een vereniging voor buitenlandse ingezetenen en bezoekers van Portugal. Willisha en ik hebben ons aangemeld als nieuwe leden. Ze bieden inderdaad heel veel informatie voor wat betreft de Portugese wetgevingen en de veranderingen daarin. Via nieuwsbrieven houden ons op de hoogte van feiten die misschien van belang kunnen zijn.

De redactrice van The Madeira Times (Samantha Cox) is de AFPOP contactpersoon voor regio Madeira. We hebben haar ontmoet op het diner plus nieuwe leden waaronder één Nederlandse schilderes / kunstenares Tue Tan. Wel fijn dat we meer Nederlanders in dergelijke gelegenheden tegenkomen … anders wordt het allemaal te Engels.


2 gedachten over “AFPOP”

  1. Voorlopig is het sociale aspect van AfPop nog het meest aan bod geweest voor ons, maar er staat inderdaad heel handige informatie op de website. Ik ga proberen om deze week nog wat dingen te regelen!

Reacties zijn gesloten.