7-7

Alweer een nieuw nummer combinatie dat door toedoen van terroristen wordt gekenmerkt met een vreselijke gebeurtenis …. deze keer in Londen (UK).

Ik merkte dat ik amper internetverbinding had. Na lang zoeken kwam ik erachter dat het probleem op een hoger niveau lag … namelijk wereldwijd. Zou er iets gebeurd zijn? dacht ik. Ik hoorde een stemmetje zeggen doe de TV aan …. ik had gelijk.

We worden alweer bewust gemaakt … met het onbegrijpelijke fenomeen dat de naam ‘wraak’ heeft. Onschuldige mensen moesten boeten … ?? Waarom? Wraak is veel grotere wereldziekte dan kanker of AIDS … het maakt niet uit of je gezond bent of niet … je zult altijd het slachtoffer van worden.

4 gedachten over “7-7”

 1. Dieptriest!
  Verschrikkelijk vond ik het. Dat er op deze aarde mensen waren die moesten zien te leven in de nabijheid van mensenetende wilde dieren. Toen wist ik nog niet dar er een nog gevaarlijker soort bestond…die in een menselijke gedaante.

 2. Ik heb de volgende reactie bij Kris geplaatst. Maar aangezien de vraag ook voor jou bedoeld is plaats ik het ook hier al heeft het niks met deze laatste log te maken. 🙂

  “Maar eigenlijk is er eerst iets anders wat ik kwijt/vragen wil.
  Gisteren of eigenlijk vanacht begon ik de reactie met het verontschuldigen voor de radiostilte (ook ten opzichte van de andere Madeira web-loggers): Druk, gebrek aan tijd (schoonpapa in ziekenhuis)… en eerlijkheidshalve ook even genoeg van het ‘hebiknogniet@sorry.nl’.
  Maar aangezien dit (eigen e-mail adres) nog een aantal weken duurt eer het werkelijk gepromoveerd kan worden tot werk in uitvoering, begon er ook een stemmetje te zeggen dat het ook weer niet leuk was (voor beide kanten, dacht ik) om te lezen zonder te reageren. Dus toch maar een aantal reacties weer geplaatst. Maar toch, blijf het ervaren als vervelend/onrechtmatig.
  Toen plaatste Willisha een log over reageren… Daarom zou ik van jullie willen weten…do you mind to bear with me a little bit longer… of kan ik zolang maar beter in de boom blijven?
  met vriendelijke groet,
  MaRisa

 3. @Marisa: We (en ik spreek namens de Madeira webloggers) waarderen ernorm dat je ons (via de weblogs) volgt.

  We weten ook dat jij en ook anderen niet altijd de gelegenheid hebben om te reageren of …. iets te reageren hebben. Vaak zijn onze logs meer ter kennisgeving dan bedoeld om op te reageren.

  Er zijn een aantal lezers die onze weblogs volgen …. we weten dat die er zijn (hoeveel weten we nog niet zo).

  Jij met nog anderen vallen in de categorie ‘trouwe’ fans … echter ik wil niet dat het woord ‘trouw’ als een verplichting wordt gezien … want dat wil ik niet. Integendeel …

Reacties zijn gesloten.