5 woorden in 5 minuten – letter I

Willisha heeft haar 5 woorden met de letter I gepubliceerd … dus (achter)volg ik haar ….

Isabel, Inkomstenbelasting, Inloggen, Ideeën, Internet

Isabel

Naam van mijn moeder, wie ik heel dankbaar ben voor de goede zorg en liefde die ze heeft gegeven. Ik hou ontzettend veel van haar.

Inkomstenbelasting

Onderwerp dat ik komende weken meer in moet gaan verdiepen, vooral omdat we nu in een ander land wonen.

Inloggen

Je wilt niet weten hoe vaak en hoe veel ik dagelijks moet inloggen. Daarbij maak ik het nog ingewikkelder door voor iedere inlog sessie een aparte login en wachtwoord gebruik. Geen wonder dat mijn arme hoofd zo vol zit.

Ideeën

Vaak heb ik ideeën, waarvan ik het helaas nog niet in praktijk kan brengen vanwege gebrek aan tijd en/of geld.

Internet

Last but not least. Zowel mijn hobby als mijn werk. Dagelijks verdiep ik me meer en meer in de wereld van Cyberspace. Ik leer iedere dag weer nieuwe dingen. Soms kan het te veel zijn, maar het blijft me fascineren.