5 woorden 5 minuten letter D

Donaldo, Domingo, Donderop, Da Vinci Code, De

Donaldo

Voornaam van mijn vader en tweede naam van Michael.

Domingo

Tweede naam van mijn vader (binnen onze familie gebruiken we veel 2 voornamen) . Ik vind het een mooie naam, alleen moet je het niet gaan afkorten en tegelijkertijd in NL wonen. Domingo betekent ook Zondag.

Donderop

Ik word altijd in verlegenheid gebracht als vrouwen dat tegen me zeggen … ‘Don-der-op’.

Da Vinci Code

Het boek ben ik nu aan het lezen. Er komt een film versie van, volgend jaar.

De

Of was het ‘Het’? Ook een klank dat we vaak hier op Madeira gebruiken …. ‘Deee!’ … maar je schrijft het eigenlijk op z’n Engels als ‘Duh!’

3 gedachten over “5 woorden 5 minuten letter D”

  1. Donderop… haha… šŸ™‚
    Ik mis wel een woord dat volgens mij belangrijker voor je is dan de Da Vinci Code.
    In het Spaans is het ‘bailar’. Wat het in het Portugees is weet ik niet maar in het Nederlands begint het met een D.

  2. @CasaSpider: jij kent Don haast beter dan hij het zelf doet hahaha… Volgens mij kan het tijdelijke geheugenverlies te maken hebben met het feit dat we hier minder dansen dan in NL. Hoewel we de schade 2,5 week aardig ingehaald hebben :mrgreen:

Reacties zijn gesloten.