45 … je wordt er surf van!

Vroeger dacht ik dat als je 45 wordt dat je dan een veel rustiger leven zult hebben … lekker in je favoriete luie stoel … met een zak chips …. en een krat bier naast je …. kijken naar het Rad van Fortuin. Ik had het dus volkomen mis ….

45 is blijkbaar pas het begin …. van alles!

Ik beschouw 45 als een mooi getal … zoals voorheen 25. Vreemd genoeg is 35 niet het geval. 45 … mooi getal om te onthouden.

Een paar maanden geleden kwam ik tijdens het Googlen een andere betekenis tegen van ‘Madeira’. Het woord Madeira betekent niet alleen het eiland, maar betekent ook in het Portugees ‘hout’. Verder als je zoekt via Google naar ‘Madeira’ kom je vaak ‘Madeira Beach’ tegen …. dat is een populair strand in Florida (VS).

Maar wist je dat het ook de naam was van een band in de VS? The Madeira is een 4 mans band die zogenaamd Surfmusic spelen. Denk maar aan The Shadows van toen … tenminste als je boven de 40 bent.

The Madeira Band

Om een niet al te lang verhaal van te maken …. Ik moet nu rustiger aan doen sinds ik 45 ben geworden … ik mail nu met de oprichter van de band (Ivan Pongracic) en heb zelfs hem geïnterviewd.

Het leuke is dat ik afgelopen zaterdag hun CD “Sandstorm” via de post heb binnengekregen … een leuk verjaardagscadeau. Lekker muziek om naar te luisteren … in je favoriete luie stoel … met een zak chips …. en een krat bier naast je.

Wil je ook horen hoe ze spelen? Dan kan dat op drie manieren:

a. Ga naar hun website en koop de CD “Sandstorm”;
b. Ga naar hun website en luister naar de samples en/of videos;
c. Ga naar Google video en bekijk mijn nieuwste film “Funchal’s Gala-Dress”.

O ja … was ik vergeten te vertellen … ik heb weer een video in elkaar gezet over Madeira.