Google Video – Oud en Nieuw vuurwerk

Google Video Beta

Vandaag de dag gaat het uploaden en bijwerken van een film in Google Video (beta) nogal snel vergeleken met begin vorig jaar … toen duurde het weken (zelfs maanden).

Er staan nu twee versies van het vuurwerk spektakel die je kunt bekijken (ook voor degene met een schamele 128kbs verbinding 😉 ).

New Year Fireworks Madeira (music version)
New Year Fireworks Madeira (uncutted version)

Aan de rechterkant van de Google Video pagina staat een link (Send Link) die je kunt gebruiken om de pagina naar iemand anders te sturen. Veel plezier ermee.6 gedachten over “Google Video – Oud en Nieuw vuurwerk”

 1. Ik heb ze al een tijdje geleden bekeken, ze staan al zeker een week op video.google.com. Erg mooi weer, ongelofelijk wat een verschil met Korsou. Hier gaat het vooral om de pagara’s en de donderbossen, maar dat heeft ook wel wat.
  Het is echte Madeira-promotie wat je daar gemaakt hebt, klasse!

 2. Dank je wel. Alleen … ik dacht dat ik dit bericht had gepubliceerd …. echter het stond op status ‘prive’ en dus was ik de enige die het bericht zag. Maar nu is het correct …

 3. Snif…….Helaas kunnen we het filmpje niet openen. Ik krijg steeds de melding:’The playback feature of Google Video isn’t available in your country’.
  Volgende week maar op het werk proberen!

 4. Ik heb even gecontroleerd en het werkt nog steeds goed. Ze zijn wel bezig om het één en ander te veranderen … maar probeer de link (hierboven). Mocht het nog steeds niet lukken laat het me dan weten.

 5. Hoi Don, nee, het lukt nog steeds niet. Ik probeer het van de week op het werk nog een keer – misschien dat het in Nederland wel werkt – en dan laat ik het het je weten.
  Groetjes van Hans en Liesbeth

Reacties zijn gesloten.