229.000 kicks

Ik zat vandaag het volgende te denken …. ik schrijf niet alles op mijn weblog. Ik bedoel …. ik ben heel selectief in wat ik hier meld. Er zijn sommige dingen die ik niet vermeld … terwijl ik ze juist tegen mensen vertel (vrienden, kennissen enz.).

Wat ik wel hier schrijf zal voor sommigen dan niet veel zeggen (of juist wel). Kan me voostellen dat een paar van jullie dan zich afvraagt … waarom schrijf je het dan? Tja … waarom zijn vrouwen nooit tevreden met 1 paar schoenen? Of waarom willen mannen nooit de weg vragen als ze verdwaald zijn tijdens het rijden?

Misschien is het voor de kick. Niet dat er gelezen wordt … hoewel dat is ook een kick maar er is eentje dat nog heftiger is … namelijk … je wordt gevonden. Dat kan ik met de volgende afbeelding toelichten:

Zoek Don Amaro via Google

…. circa 229.000 voor don amaro (0,08 seconden) … en dat via Google! … dat noem ik nou een vluggertje!

Je naam verschijnt 229.000 keer op het Internet …. en nog steeds zegt het niet alles over mijn persoon. Goed he? Dat is dus de kick ….

Ads door Amaroooo
SEO specialist
Wilt u een populair website?
Schakel Don Amaro in
www.donamaro.nl

3 gedachten over “229.000 kicks”

  1. Van die 229.000 hits zullen er toch ook wel een paar voor Don Quichote en Don Juan (jouw alter-ego) zijn?
    Leuke ad trouwens… 🙂

  2. Als je op Don Quichote zoekt dan vindt Google alleen maar 41.000 en op Don Juan …. slik … ietsjes meer … 7.420.000! Nee … als het goed is zoekt Google op beide namen … dus het kan zijn dat ze mij vergelijken met Don Quichote en/of Don Juan … :mrgreen:

  3. Diverse mensen hebben me al verteld dat ze niet wisten dat ik met Don Juan getrouwd ben.

    Wanneer zet je je hoed weer op??? 😆

Reacties zijn gesloten.