Tussen Klussen

Ik heb nog steeds verplichte vakantie! Het Engelse bedrijf Vectone, waarvoor ik (zou moeten) werk(en), is nog bezig met voorbereidingen te treffen. Intussen vul ik mijn tijd met huishoudelijke klusjes (wassen, strijken, zuigen, boodschappen doen enz.) … plus aantal website klussen.

Dus even tijd genomen om mijn portofolio bij te werken …. en een nieuwe startpagina over Madeira in elkaar te zetten: http://madeira.eigenstart.nl

Ook even wat Google Ads toegevoegd hier en daar (ook een kleintje gezet … zie menu rechts … beetje naar beneden). Ben benieuwd hoe het zal gaan met die Google Ads. Het is soms grappig om te zien hoe ze de advertenties zetten op basis van de inhoud van je pagina. Nou …. op deze pagina zullen ze het nogal moeilijk hebben omdat het vaak een gigantische mix van onderwerpen is.

Verder ook bezig met een nieuwe Big Game Fishing website. Ik kan er helaas nog niks van laten zien omdat de opdrachtgever het nog moet goedkeuren.

En ook nog meer Internet klusjes c.q. onderhoud op andere omgevingen (zowel van mij als van anderen) …. veel SEO (Search Engine Optimalization) wat de nodige tijd in beslag neemt. Ik het kort …. het werk ritme dat is er gelukkig nog. By the way … als iemand hulp nodig heeft met zijn/haar website … schroom niet om me te mailen … en profiteer nu dat ik ‘vakantie’ heb.

PS. Ik merk dat ik nu voor het eerst de naam van mijn nieuwe bedrijf hier vermeld. Ach … hebben ze nog een hit extra op de zoekmachines. Heb ik toch nog wat gedaan voor hen …. 🙂

2 gedachten over “Tussen Klussen”

  1. Hahaha, Willisha. Niet alleen Madeirense vrouwen, schat ik zo… 😉

    Don Amaro: Ik heb even snel op de nieuwe paginas gekeken. Ziet er heel mooi uit. Ga een andere keer wat uitgebreider bekijken.

Reacties zijn gesloten.