14 mei 2005

Een zaterdag vol onvergetelijke momenten. Het was meer dan een huwelijksdag … het was een dag waar Willisha en ik onze liefde aan al ons dierbare gezin, familie en vrienden konden tonen. Een resumé van een paar momenten op die dag:

De kus die ik die ochtend kreeg van mijn toekomstige vrouw. Net zo warm en vol van liefde zoals altijd. Bevestiging, dat het goed was.

Haar zien in haar prachtige jurk … die nu ook mijn trouwjurk is geworden … aangezien we in gemeenschap van goederen zijn getrouwd. Willisha kocht de jurk samen met Gea in NY vorig jaar april en sindsdien was het beste bewaarde geheim … voor mij.

De plechtigheid met het prachtige uitzicht naar het strand en zee … maar ik moet bekennen dat ik het me pas later realiseerde hoe mooi het tafereel was. Op dat moment waren mijn zintuigen en hersenen alleen met één beeld bezig … namelijk Willisha.

Dansen, dansen en nog meer dansen … met mijn vrouw …. zonder het besef dat men naar ons keek.

Dansen met mijn lieve moeder Isabel (Viriato) … met haar zilverkleurige koppie die amper mijn borsthoogte te boven kwam. Haar zien genieten.

Dansen met mijn mooie dochter Linda … die mijn hart vulde vol trots … al die jaren en haar zien opgroeien tot een prachtige, maar ook sterke vrouw.

Dansen met mijn zoon Michael. Dansen? Nee! Ik daagde hem uit tot een ‘battle’ op de dansvloer en hij accepteerde de uitdaging. Welke vader doet nou een battle met zijn kind? Ik wel …

Er achterkomen dat er veel familieleden en vrienden verborgen (salsa) talenten in zich hebben … dat tijdens het Salsa Workshop naar voren kwam (met dank aan Salsa Jay en Marian B van Salsa4Fun).

De hartverwarmende woorden van iedereen … zowel mondeling als schriftelijk.

En nog veel en veel meer …. dus wordt nog vervolgd …

2 gedachten over “14 mei 2005”

  1. Mooi beeldend resumé! Jullie beider beschrjvingen vullen elkaar mooi aan. Benieuwd naar het vervolg en naar de te zijner tijd aanvullende kiekjes.
    Één ding was ik gisteren nog vergeten te zeggen:
    ‘Nog gefeliciteerd met je nieuwe baan’.

Reacties zijn gesloten.